Ga direct naar de hoofdinhoud van deze pagina.

Hoeijmakers Groep en P&Ve bundelen hun krachten

Hoeijmakers Groep in Kessel en P&Ve in Venlo gaan per 1 september 2022 samenwerken. De verzekeringsportefeuille van P&Ve wordt overgedragen aan Hoeijmakers Groep. Daarnaast hebben de advieskantoren samen Hoeijmakers Financieel Advies opgericht voor gespecialiseerd advies bij complexe financiële vraagstukken.

Hoeijmakers Groep in Kessel is al 40 jaar een onafhankelijk advieskantoor, gespecialiseerd in risicobeheer en verzekeringen voor zakelijke en particuliere klanten. P&Ve in Venlo is in 2010 opgericht en beschikt over expertise op het gebied van wonen en (familie)vermogen. Door de krachten te bundelen kunnen de advieskantoren hun dienstverlening verbreden en verbeteren.

Twee vormen van dienstverlening

Hoeijmakers Groep zal zich volledig toeleggen op risicobeheer, verzekeren en schadeafhandeling en neemt daarbij ook de verzekeringsportefeuille van P&Ve onder zijn hoede. Voor meer specifieke financiële oplossingen in complexe situaties kunnen zakelijke en particuliere klanten terecht bij het pas opgerichte Hoeijmakers Financieel Advies. Hier is gespecialiseerde kennis in huis op het gebied van financiële planning, vermogensopbouw en -beheer, vastgoedbeleggingen, (zakelijke) financieringen, hypotheken, vermogensoverdracht, estate planning en echtscheidingsbegeleiding. Beide vormen van dienstverlening worden aangeboden onder de naam Hoeijmakers. De naam P&Ve verdwijnt.

Integraal advies

Hoeijmakers Groep en P&Ve hebben gekozen voor samenwerking omdat hun vormen van dienstverlening goed op elkaar aansluiten en omdat ze grote overeenkomsten zagen in hun werkwijze. Die kenmerkt zich door een persoonlijke en betrokken klantbenadering, zich verdiepen in de situatie van de klant en integrale advisering. Juist die werkwijze vraagt om een zo breed mogelijke dienstverlening. Met Hoeijmakers Groep voor verzekeringen en risicobeheer en Hoeijmakers Financieel Advies voor specifieke financiële expertise kunnen de klanten rekenen op advies en ondersteuning bij al hun financiële kwesties.

Benieuwd wat Hoeijmakers voor u kan betekenen, neem dan een kijkje op onze vernieuwde website: www.hoeijmakers.nl.

Direct doen