Ga direct naar de hoofdinhoud van deze pagina.

Uw verzekeringen

Uw bezittingen zoals uw eigen woning en uw inboedel, wilt u beschermen. En als er schade ontstaat, bent u blij dat de kosten vergoed worden. Ook als er iets onverwachts gebeurt, wilt u de financiële gevolgen op kunnen vangen.

Wij adviseren u over de manier waarop u dat kunt doen en zorgen dat u op maat verzekerd bent. Bovendien doen we regelmatig een verzekeringscheck en passen dan desgewenst uw polissen aan.

Door onhandigheid of onoplettendheid kunt u per ongeluk schade veroorzaken bij anderen. Als u daarvoor aansprakelijk gesteld wordt, kunt u voor hoge kosten komen te staan. De aansprakelijkheidsverzekering voor particulieren (AVP) biedt dan uitkomst. U heeft een wereldwijde dekking, zowel voor letselschade als voor materiële schade. Is er een rechtszaak nodig? Dan kunnen ook deze kosten vergoed worden.

Het hele gezin is verzekerd, ook huisdieren en uitwonende studerende kinderen. Bespreek met ons voor welk bedrag u zich wilt verzekeren.

Draait een conflict met een aannemer, uw werkgever of een medeweggebruiker uit op een rechtszaak? Dan hoeft u zich met een rechtsbijstandverzekering geen zorgen te maken over de kosten. U kunt rekenen op (preventief) juridisch advies en op concrete juridische hulp bij een procedure. Ook gerechtskosten worden vergoed.

U kunt zich voor verschillende conflicten verzekeren, bijvoorbeeld op het gebied van consumentenzaken, arbeidsverhoudingen, woonkwesties en verkeer. Wij adviseren u over de dekking die relevant is voor u.

Als u een auto heeft, bent u verplicht om een wettelijke aansprakelijkheidsverzekering (WA) af te sluiten. Dat is belangrijk voor als u met uw auto schade veroorzaakt bij anderen. Schade aan uw eigen auto is met een WA-verzekering niet gedekt. Daarvoor sluit u een beperkt of volledig cascoverzekering. Het hangt vooral van de leeftijd van uw auto af welke verzekering passend is. Laat u daarom adviseren.

Ook voor uw oldtimer moet u zich verplicht WA verzekeren en kunt u daarnaast een cascoverzekering afsluiten voor schade aan de auto zelf. Schade wordt uitgekeerd op basis van de taxatiewaarde. Verzekeraars verbinden vaak strenge voorwaarden aan een oldtimerverzekering. Belangrijk dus om u door ons te laten informeren en adviseren.

U kunt met uw bromfiets of motor schade veroorzaken bij anderen. Daarom moet u als bestuurder een wettelijke aansprakelijkheidsverzekering (WA) afsluiten. Wilt u ook schade aan of diefstal van uw eigen voertuig verzekeren? Kies dan voor een cascoverzekering. Ook kunt u accessoires en motorkleding meeverzekeren. Bespreek met ons welke verzekering in uw situatie gewenst is.

Uw woonhuis is waarschijnlijk uw belangrijkste bezit en moet dus goed verzekerd worden voor schade door bijvoorbeeld brand, wateroverlast en storm. Een uitgebreidere dekking vergoedt meer vormen van schade en bevat vaak ook vergoedingen voor noodvoorzieningen, glasschade en kosten bij het opsporen van schade.

U kunt zonder een woonhuisverzekering geen hypotheek krijgen, maar u hoeft deze verzekering niet af te sluiten bij uw hypotheekverstrekker. U bent vrij in uw keuze. Wij zoeken uit waar u het beste uit bent en bespreken de mogelijkheden voor een garantie tegen onderverzekering. U weet dan zeker dat u bij schade altijd voldoende krijgt uitgekeerd.

Een inboedelverzekering is een echte basisverzekering. Schade aan uw inboedel door bijvoorbeeld brand en wateroverlast is gedekt, evenals diefstal van spullen uit uw woning. Maar welke dekking heeft u nodig en voor welk bedrag moet u zich verzekeren? Dat hangt af van uw risico’s en uw wensen. Klop daarom bij ons aan voor advies.

Heeft u veel kostbare bezittingen? Dan gaan we na of die op de inboedelverzekering meegenomen kunnen worden, of dat u beter een kostbaarhedenverzekering kunt afsluiten. Gebruikt u dure spullen ook buitenshuis? Dan kunt u kiezen voor een buitenhuisdekking.

Op reis of tijdens de vakantie kan er van alles gebeuren. Een reisverzekering vergoedt daarom verschillende soorten schade. Verlies, diefstal of beschadiging van uw bagage bijvoorbeeld, medische kosten in het buitenland of pechhulp. Houdt u van wintersport of andere actieve vakanties? Dan heeft u daarvoor een extra dekking nodig.

Bespreek met ons welke reisverzekering bij uw vakantiebestemming en uw vakantierisico’s past. Het kan zijn dat u sommige risico’s al verzekerd heeft, bijvoorbeeld met de aanvullende zorgverzekering, de autoverzekering of de ongevallenverzekering. Wij houden daar rekening mee als wij u adviseren.

Als u door onvoorziene omstandigheden uw reis moet annuleren, bent u het geld kwijt dat u aan de reis heeft besteed. Met een annuleringsverzekering krijgt u die kosten vergoed. De verzekering is ook geldig als u de reis onverwacht moet afbreken. Reisverzekeraars hanteren verschillende voorwaarden en daarom is het goed om u over de dekking te laten adviseren.

Ga goed verzekerd de weg op met uw caravan of camper. Vaak kunt u de verzekering samenstellen op basis van uw eigen eisen en wensen en risico’s. Zo is uiteraard schade aan de caravan of camper verzekerd, maar ook uw inboedel kan onder dekking vallen. Kiest u voor een uitgebreidere dekking, dan krijgt u ook een vergoeding voor schade die u per ongeluk zelf aan uw caravan of camper toebrengt.

Voor de caravan bespreken we of u een dekking wilt voor hagelschade en welke preventie-eisen er gelden als u diefstal van de caravan wilt verzekeren. Net als met een gewone auto bent u met een camper verplicht een WA-verzekering af te sluiten. Voor de caravan geldt dat niet.

Wilt u zich alleen verzekeren voor schade die u toebrengt aan een ander? Dan is er de WA-dekking. Als u met uw boot schade veroorzaakt, dan kan dit flink in de papieren lopen. Ook bij een bootverzekering kunt u kiezen uit een eenvoudige of een uitgebreide cascoverzekering. Wij adviseren u graag en bespreken of u ook uw inboedel aan boord, pechhulp, ongevallen en rechtshulp wilt meeverzekeren.

 

Uw adviseurs

Team Rina Boll Hoeijmakers Groep

Rina Boll

Adviseur Binnendienst
077 - 358 67 18
Stuur Rina een bericht

Team Marleen Claessens Hoeijmakers Groep

Marleen Claessens

Adviseur Binnendienst
077 - 473 81 51
Stuur Marleen een bericht

Team Dave Snellen Hoeijmakers Groep

Dave Snellen

Adviseur Binnendienst 
077 - 358 67 27
Stuur Dave een bericht

Team Ron Haenraets Hoeijmakers Groep

Ron Haenraets

Adviseur Binnendienst
077 - 358 67 14
Stuur Ron een bericht

Team Wendy Peeters Hoeijmakers Groep

Wendy Peeters

Adviseur Binnendienst
077 - 720 17 67
Stuur Wendy een bericht

Maak uw keuze

Direct doen