Ga direct naar de hoofdinhoud van deze pagina.

Logo Hoeijmakers financieel advies Venlo

Lifestyle en vermogen

"Een prettige lifestyle nu en in de toekomst"

Lifestyle

De routekaart die wij voor u maken, moet u niet alleen naar de eindbestemming leiden, u moet ook tijdens de rit kunnen genieten. Financiële rust is daarbij het sleutelwoord. Want geld alleen maakt misschien niet gelukkig, maar financiële zorgen maken wel ongelukkig. Rust heeft u bij financiële stabiliteit. Als u weet dat u een prettige leefstijl kunt behouden, wat er ook gebeurt in uw leven.

Daarom kijken we naar de hobbels op de weg die u kunt tegenkomen en die uw inkomen of financiële reserve in gevaar brengen. Denk aan werkloosheid, arbeidsongeschiktheid of het overlijden van de partner. Of aan kostbare bezittingen die beschadigd of gestolen worden. Met slimme financiële keuzes beschermt u uw inkomen, uw eigendommen en uw vermogen. Dan zijn hobbels op de weg goed te nemen en kunt u uw levensstandaard behouden.

Vermogen

We komen bovendien met een uitgekiende route voor vermogensopbouw: een beleggingsplan gericht op uw toekomstwensen. Uw vermogen beheren we zorgvuldig door te kiezen voor een goede spreiding die past bij uw risicobereidheid. Overigens zit u niet vast aan een bepaalde route. Wilt u een stukje omrijden, ergens aangenaam pauzeren of uw bestemming wijzigen? De routeplanning is flexibel zodat we onderweg de reis altijd kunnen aanpassen.

 

Uw adviseurs

Team Bas Pubben Hoeijmakers Financieel Advies

Bas Pubben

Directeur
077 - 720 17 60
Stuur Bas een bericht

Team Patrick Gregoor Hoeijmakers Financieel Advies

Patrick Gregoor

Financieel Adviseur
077 - 720 17 68
Stuur Patrick een bericht

Team Wendy van Horne Hoeijmakers Groep

Wendy van Horne

Paraplanner
077 - 358 67 09
Stuur Wendy een bericht

Team Hester Houwers Hoeijmakers Financieel Advies

Hester Houwers

Binnendienst
077 - 720 17 62
Stuur Hester een bericht

Maak uw keuze

Direct doen