Ga direct naar de hoofdinhoud van deze pagina.

Logo Hoeijmakers financieel advies Venlo

Familie

"Alles goed geregeld in uw familie"

Estate planning

U wilt het familievermogen op een mooie manier overdragen aan uw kinderen. Dat kan op verschillende manieren en elke keuze heeft weer andere gevolgen. Hoeijmakers Financieel Advies helpt u bij het maken van een goede estate planning. Wij brengen uw toekomstige nalatenschap in beeld en bespreken uw wensen en de juridische en fiscale aspecten van uw mogelijkheden. We stellen samen met u een schenkplan op, helpen bij het inrichten van een testament en zijn van dienst bij de afwikkeling van uw nalatenschap. Daarnaast verzorgen wij voor u de aangiften van de schenk- en erfbelasting.

Bedrijfsoverdracht

Wilt u het stuur van uw bedrijf overgeven aan de volgende generatie? Bedrijfsoverdracht is een complex en gevoelig proces dat vraagt om zorgvuldige afwegingen en deskundig adviezen. Ook wij maken graag deel uit van de partners die u helpen de overdracht soepel te laten verlopen. Wij adviseren u over inkomenskwesties, maken een risicoanalyse van het bedrijf, hebben oplossingen voor personeelsvoorzieningen en denken met u mee over krediet. Daarbij hebben wij oog voor de emotionele kant van de zaak: de onderlinge relaties, uw persoonlijke afscheid en de ambities van uw kinderen.

Echtscheiding

Wilt u de gezamenlijke reis met uw partner niet voortzetten, maar beëindigen? Als ieder zijn of haar eigen weg inslaat, heeft dat financiële gevolgen en moet er veel geregeld worden. Ook dan helpt Hoeijmakers Financieel Advies u. Wij stellen samen met u een echtscheidingsconvenant op, maken een vermogensopstelling en -verdeling, berekenen de eventuele alimentatierechten en -plichten en begeleiden u samen of één van beiden gedurende het echtscheidingsproces.

 

Uw adviseurs

Team Bas Pubben Hoeijmakers Financieel Advies

Bas Pubben

Directeur
077 - 720 17 60
Stuur Bas een bericht

Team Patrick Gregoor Hoeijmakers Financieel Advies

Patrick Gregoor

Financieel Adviseur
077 - 720 17 68
Stuur Patrick een bericht

Team Wendy van Horne Hoeijmakers Groep

Wendy van Horne

Paraplanner
077 - 358 67 09
Stuur Wendy een bericht

Team Hester Houwers Hoeijmakers Financieel Advies

Hester Houwers

Binnendienst
077 - 720 17 62
Stuur Hester een bericht

Maak uw keuze

Direct doen