Ga direct naar de hoofdinhoud van deze pagina.

Logo Hoeijmakers financieel advies Venlo

Hypotheek

"De financiering van een onroerend goed: hypotheekadvies"

Onafhankelijk hypotheekadvies

Een huis kopen is een ingrijpende beslissing. Want waar en hoe u woont, bepaalt in grote mate hoe u leeft. En de manier waarop u de woning financiert, is van invloed op uw totale financiën. U wilt eerst weten: hoeveel kan ik lenen? Welke hypotheekvorm past bij mij en wat worden dan mijn maandlasten? Hoeveel moet ik aflossen? En welk huis kan ik me eigenlijk veroorloven? Hoeijmakers Financieel Advies is gespecialiseerd in hypotheken en helpt u een weloverwogen keuze te maken voor uw woningfinanciering.

De aanschaf van een woning kan op verschillende manieren gefinancierd worden. Een hypotheek bij een reguliere bank ligt het meest voor de hand. Maar wist u dat er veel meer mogelijkheden zijn? Een hypotheek via een familiebank, een schenking, een garantstelling of een financiering via uw BV zijn andere interessante opties om een woning (gedeeltelijk) te financieren. We bespreken met u welke voordelen en risico’s de verschillende mogelijkheden hebben. En uiteraard regelen we alles netjes voor u.

Maar onze begeleiding stopt niet bij het afsluiten van een hypotheek. Er komt zoveel kijken bij de koop van een woning. We onderhouden goede relaties met notarissen en makelaars, waardoor wij u in het hele kooptraject van dienst kunnen zijn.

Hypotheek verhogen, opnemen van overwaarde

Overwaarde is vermogen dat vastzit in uw huis. U kunt die overwaarde verzilveren, bijvoorbeeld omdat u een bedrag wilt schenken aan uw kinderen, omdat u wilt verbouwen of verduurzamen of om welke andere reden dan ook. Overwaarde kunt u opnemen door uw hypotheek te verhogen. Wij adviseren u graag over uw mogelijkheden en maken alles voor u in orde.

Bijzondere bestemmingen

Met sommige panden is iets bijzonders aan de hand. De woning ligt bijvoorbeeld in een buitengebied, het is een landgoed, het is een mantelzorg/kangoeroewoning of er is sprake van vruchtgebruik van de woning. Dit soort buitengewone situaties vragen om gespecialiseerde kennis en een maatwerkadvies over een financiering. Wij beschikken over de expertise die daarvoor nodig is

Financieren van recreatiewoningen of beleggingsobjecten

Wilt u een beleggingspand kopen om te verhuren? Of bent u geïnteresseerd in een recreatiewoning voor uzelf of als belegging? De financiering van dit soort panden ligt ingewikkelder dan die van een woning waarin u zelf woont. De belastingregels zijn anders, u heeft eigen vermogen nodig en niet iedere bank biedt dezelfde mogelijkheden. Met onze hulp gaat het u lukken om de financiering van uw plannen rond te krijgen.

Meer dan hypotheek of financiering

Om u te navigeren naar financiële rust is de hypotheek pas het begin. We kijken altijd breder dan dat en anticiperen op life events waarmee u te mee maken kunt krijgen. En we adviseren u over passende producten om deze risico’s af te dekken. U kunt daarbij rekenen op onze kennis, ervaring en volledige onafhankelijkheid.

 

Uw adviseurs

Team Bas Pubben Hoeijmakers Financieel Advies

Bas Pubben

Directeur
077 - 720 17 60
Stuur Bas een bericht

Team Patrick Gregoor Hoeijmakers Financieel Advies

Patrick Gregoor

Financieel Adviseur
077 - 720 17 68
Stuur Patrick een bericht

Team Wendy van Horne Hoeijmakers Groep

Wendy van Horne

Paraplanner
077 - 358 67 09
Stuur Wendy een bericht

Team Hester Houwers Hoeijmakers Financieel Advies

Hester Houwers

Binnendienst
077 - 720 17 62
Stuur Hester een bericht

Maak uw keuze

Direct doen