Ga direct naar de hoofdinhoud van deze pagina.

Zakelijk

Hoeijmakers Groep is al 40 jaar een begrip in de regio als onafhankelijke en solide partner in risicobeheer. Een vertrouwd familiebedrijf in Kessel dat zich voor uiteenlopende ondernemingen inzet. Met kennis van zaken en hart voor de ondernemer.

Zorgvuldige analyse

Goed risicobeheer is veel meer dan verzekeren alleen. U heeft een compleet beeld nodig van de risico’s binnen uw onderneming en de impact van mogelijke schades. Ook de vraag wat u aan preventie kunt doen, maakt deel uit van onze werkwijze. Samen met u maken we een afweging tussen het verzekeren of zelf dragen van risico’s.

Een compleet beeld krijgen we alleen als we ons serieus verdiepen in uw bedrijf. Onze werkwijze kenmerkt zich door een grote betrokkenheid en een persoonlijke benadering. Wij bezoeken u graag op locatie en maken een grondige risicoanalyse voordat we advies uitbrengen. Niet alleen uw bedrijfsrisico’s komen aan de orde, maar ook de risico’s in uw persoonlijke situatie.

Onafhankelijk advies

Vanuit deze zorgvuldige en grondige analyse komen wij tot een integraal advies over uw risicobeheer, waarbij preventie- en beleidsmaatregelen hand in hand gaan met verzekeringen. Wij beschikken over de expertise om voor uw bedrijf, uw medewerkers en u als ondernemer de juiste verzekeringsoplossingen te vinden. Bovendien zijn we in ons advies volstrekt onafhankelijk. Omdat wij zaken doen met verschillende verzekeraars, kunnen wij in iedere situatie maatwerk leveren.

Uw eigen adviseur

Persoonlijk en betrokken zijn wij ook in onze communicatie. De lijnen zijn kort. U krijgt uw eigen adviseur die u persoonlijk kent en goed op de hoogte is van wat er speelt in uw onderneming. Hij houdt bovendien een vinger aan de pols en bespreekt regelmatig met u hoe uw bedrijf zich ontwikkelt, wat er gewijzigd is in wet- en regelgeving en hoe daardoor uw bedrijfsrisico’s zijn veranderd. Als u rondloopt met vragen of zorgen, aarzel dan niet om bij ons aan te kloppen. Om even te sparren of voor een concreet advies.

Bewezen vakbekwaam

Hoeijmakers Groep onderscheidt zich in de regio door een RMiA-registratie (Registermakelaar in Assurantiën). Alleen advieskantoren die bewezen hebben in gedrag en vakbekwaamheid boven de wettelijke eisen uit te stijgen, komen hiervoor in aanmerking.

Uw adviseurs

Michel

Michel aan den Boom

Financieel Adviseur
077 - 358 67 29
Stuur Michel een bericht

 Noud

Noud Heijnen

Adviseur Zakelijk
077 - 358 67 12
Stuur Noud een bericht

Maak uw keuze

Direct doen