Ga direct naar de hoofdinhoud van deze pagina.

Uw mobiliteit

Mobiliteit verdient uw speciale aandacht. Of het nu gaat om uw wagenpark, medewerkers die voor u op weg zijn of om goederentransport. Kostenbeheersing en maatregelen om schade te voorkomen, zijn evenzo belangrijk als passende verzekeringen. Naast materiële schade aan voertuigen en goederen, wilt u de verkeersrisico’s voor uw medewerkers afdekken. Wij voorzien u graag van advies.

Of u nu een zakelijk personenauto, een bestelauto of een vrachtwagen heeft, u wilt goed verzekerd de weg op. Een WA-verzekering is verplicht. Daarnaast kunt u bijvoorbeeld beschadiging en diefstal van de bedrijfsauto verzekeren. Wij adviseren u bovendien over een dekking voor aanhangwagens en opleggers.

Verder bespreken we welke (aanvullende) verzekeringen u nog meer nodig heeft voor uw bedrijfsauto. Bijvoorbeeld verkeersrechtsbijstand of een verzekering voor de goederen die u vervoert.

Als u meerdere auto’s op de weg heeft, wilt u die niet allemaal apart verzekeren. Met een wagenparkverzekering vallen al uw personen-, bestel- en vrachtauto´s onder één verzekeringsovereenkomst en weet u dat alles goed geregeld is. Uw administratie is bovendien een stuk eenvoudiger en u profiteert van aantrekkelijke premiekortingen.

Met de werkmaterieelverzekering verzekert u uw werkmaterieel, zoals een shovel, een vorkheftruck, een graafmachine of een aggregaat. Ook voor werkmaterieel is een WA-verzekering meestal verplicht. Die dekt materiële schade en letselschade die u met een werkvoertuig aan anderen toebrengt. Wilt u ook schade aan uw werkmaterieel zelf verzekeren? Dan kiest u voor een beperkt of uitgebreide cascoverzekering.

Wij bespreken in ons adviesgesprek ook of u de verzekering zou moeten uitbreiden met bijvoorbeeld een inzittendenverzekering, dekking als gevolg van een eigen gebrek of schade aan eigen zaken.

Als garagehouder of autodealer kunt u met verschillende soorten schades te maken krijgen. Met name schade aan een auto van uw klant tijdens de reparatie, is een risico. Maar uw auto’s kunnen ook betrokken raken bij een aanrijding en een medewerker of klant kan letsel oplopen.

Een garageverzekering is dé oplossing voor de financiële gevolgen van deze risico’s. Wij garanderen dat de dekking volledig is afgestemd op de situatie in uw bedrijf. Bijvoorbeeld met een collectieve cascoverzekering, om uw hele handelsvoorraad te verzekeren.

Dagelijks zijn werknemers voor u als werkgever onderweg. Dat brengt risico’s met zich mee. Een ongeluk met de auto of fiets tijdens werktijd komt bijna altijd voor rekening van werkgever. Om dit risico af te dekken, sluit u een Werkgeversaansprakelijkheidsverzekering voor verkeersdeelnemers (WEGAS) af. Klop bij ons aan voor advies.

Aan goederentransport zijn altijd risico’s verbonden: van ladingdiefstal tot verlies en beschadiging van goederen en het niet op tijd kunnen leveren, bijvoorbeeld vanwege een staking. Om schadeclaims te kunnen betalen, sluit u een transportverzekering af.

Welke transportverzekering voor uw bedrijf de meest geschikte is, hangt helemaal af van de omstandigheden. Vervoert u uw goederen met uw eigen bedrijfsauto of schakelt u een professioneel transportbedrijf in? En is dat dan heel frequent of gebeurt het slechts een enkele keer? Of bent u zelf het transportbedrijf en vervoert u goederen voor anderen? Al deze factoren bepalen welke risico’s u loopt.

Een apart punt waar we bij de transportverzekering naar kijken is de vervoerdersaansprakelijkheid. Belangrijk als u een transportbedrijf heeft, omdat een schadeclaim in de papieren kan lopen. Maar ook als u uw goederen laat vervoeren, want soms is de vervoerder niet aansprakelijk voor de schade of is er aan de vergoeding een maximum verbonden.

Uw adviseurs

Michel

Michel aan den Boom

Financieel Adviseur
077 - 358 67 29
Stuur Michel een bericht

 Noud

Noud Heijnen

Adviseur Zakelijk
077 - 358 67 12
Stuur Noud een bericht

Maak uw keuze

Direct doen