Ga direct naar de hoofdinhoud van deze pagina.

Uw bedrijfsmiddelen

Door brand, storm of wateroverlast kunnen uw inventaris of gebouwen beschadigd raken. Ook diefstal van apparatuur en voorraad kunnen tot hoge kosten leiden. En uiteraard moet u tegenwoordig beducht zijn voor cybercriminaliteit. Hoe groot zijn uw risico’s precies en wat zijn de gevolgen voor uw onderneming als u schade lijdt? Wij bespreken graag welke maatregelen passend zijn voor uw bedrijf. Van preventie en beveiliging tot verzekeren.

Met een eigen bedrijfspand heeft u beslist een bedrijfsgebouwenverzekering nodig om de risico’s van bijvoorbeeld brand, storm of wateroverlast af te dekken. Wij bespreken hoe u de verzekering het beste kunt invullen en leggen uit hoe u garantie tegen onderverzekering kunt krijgen.

Handig is het om ook bijkomende kosten mee te verzekeren. Denk aan kosten voor het treffen van noodmaatregelen, opruimingkosten of kosten voor tijdelijke huur als uw pand een tijd niet gebruikt kan worden.

Met een inventarisverzekering verzekert u alle roerende zaken in uw bedrijf zoals kantoormeubels, machines, apparatuur en stellingen. Ook de voorraad goederen kunt u meeverzekeren.

De verzekeringen lopen uiteen van een eenvoudige brandverzekering tot een uitgebreide polis waarop ook bijvoorbeeld schades door een stroomstoring en vandalisme zijn opgenomen. Verder kunt u extra kosten verzekeren, bijvoorbeeld voor het opruimen van schade of het treffen van noodmaatregelen. Om te bepalen wat er precies verzekerd moet worden en tegen welk bedrag maken wij samen met u een risicoanalyse.

Als uw machines uitvallen, door wat voor oorzaak dan ook, kan dat behoorlijke financiële gevolgen hebben. Schade moet hersteld worden en soms moet zelfs de hele machine vervangen worden. Met een machinebreukverzekering krijgt u dergelijke kosten vergoed. Voorwaarde om u te verzekeren is dat u de machines goed onderhoudt.

U kunt uw hele productiestraat verzekeren of alleen de machines of installaties die essentieel zijn voor uw bedrijfsvoering. Wij adviseren u daarover. Ook kijken we naar gewenste aanvullingen. Bijvoorbeeld om diefstal van uw machines en schade door brand te verzekeren. Of om met een bedrijfsschadedekking het risico af te dekken dat uw bedrijf stil komt te liggen door ingrijpende schade aan uw machines.

Een inventarisverzekering biedt slechts een beperkte dekking voor beschadigde of gestolen computers en elektronica. Als voor u die dekking onvoldoende is, kunt u uw apparatuur beter apart verzekeren met een computer- en elektronicaverzekering.

Wij adviseren u over de dekking die aansluit op uw specifieke risico’s. Wilt u bijvoorbeeld alle elektronische apparatuur en computers samen verzekeren, of alleen de belangrijkste? Heeft u misschien ook een cybercrime- en datariskverzekering nodig? En wilt u zich verzekeren voor het geval uw productieproces stil komt te liggen? Onze risicoanalyse maakt een maatwerkadvies mogelijk.

Als bij een overval of een inbraak geld wordt gestolen is een geldverzekering een uitkomst voor de financiële schade die daardoor ontstaat. U spreekt van tevoren een verzekerd bedrag af. Niet alleen verzekert u geld in uw kassa, ook geld en waardepapieren die u in een kluis bewaart, zijn verzekerd. En er is vaak een dekking voor het in ontvangst nemen van vals geld en voor verlies of beroving van geld tijdens vervoer, of door afpersing of geweld.

Uw adviseurs

Michel

Michel aan den Boom

Financieel Adviseur
077 - 358 67 29
Stuur Michel een bericht

 Noud

Noud Heijnen

Adviseur Zakelijk
077 - 358 67 12
Stuur Noud een bericht

Maak uw keuze

Direct doen