Ga direct naar de hoofdinhoud van deze pagina.

Particulier

Kiest u voor de zekerheid, de kwaliteit en het gemak van een advieskantoor bij u in de buurt? Dan bent u bij Hoeijmakers Groep aan het juiste adres. Een oprechte interesse in uw persoonlijke situatie, uw wensen en uw zorgen is de basis van onze dienstverlening. Wij helpen u de goede financiële en verzekeringsoplossingen te vinden en zijn onafhankelijk in onze advisering.

Persoonlijke benadering

Om u goed van dienst te kunnen zijn, vinden wij een persoonlijke benadering van groot belang. Daarom krijgt u uw eigen adviseur, die een zo compleet mogelijk beeld van uw situatie vormt. Alle aspecten komen aan de orde: uw gezinssamenstelling, de levensfase waarin u verkeert, de financiële regelingen die u heeft getroffen, de risico’s die u loopt en uw wensen voor de toekomst. Vanuit zijn expertise zoekt uw adviseur toekomstbestendige, financiële oplossingen die toegesneden zijn op uw situatie.

Actieve betrokkenheid

Maar het blijft niet bij een eenmalig advies. Uw adviseur houdt regelmatig contact met u om te bespreken of er iets is veranderd in uw leven. Als dat nodig is, past hij uw polissen aan of adviseert hij u over nieuwe financiële maatregelen. Ook bekijkt hij steeds opnieuw of uw toekomstplannen nog financieel haalbaar zijn. En hij benadert u actief als ontwikkelingen in de sociale zekerheid of andere wet- en regelgeving relevant voor u zijn. Hoe completer u bij ons verzekerd bent, hoe meer wij voor u kunnen doen.

Vlotte schadeafwikkeling

Wij zijn er voor u als u daadwerkelijk schade krijgt. Als u de schade meldt, nemen wij de afhandeling voor onze rekening zodat u geen last heeft van de rompslomp en de stress. Wij kennen de weg bij de verzekeraar en weten wie we moeten aanspreken om de schadeafwikkeling te bespoedigen. U kunt altijd uw adviseur bellen met vragen en hij houdt u op de hoogte van de stand van zaken.

Uw adviseurs

Maak uw keuze

Direct doen