Ga direct naar de hoofdinhoud van deze pagina.

Jubileumloterij

Winnaars bekend!

Afgelopen vrijdag 31 augustus 2018 heeft de trekking van de loterij plaatsgevonden. De winnaars zijn telefonisch op de hoogte gebracht. Op onze Facebook-pagina zijn de winnaars bekend gemaakt. 

1e prijs - De heer Cleutjens uit Linne
2e prijs - De heer Simons uit Reuver
3e prijs - De heer Tagage uit Blerick

Deelname

Deelname aan de actie geschiedt automatisch waarbij uw actieve polisnummers bij Hoeijmakers Groep te Kessel uw lotnummers vormen. Hoeijmakers Groep zal de prijswinnaars aanwijzen op basis van een loting. Deze loting vindt plaats op vrijdag 31 augustus 2018. U moet op deze datum minimaal 18 jaar oud zijn om mee te kunnen doen aan de actie.

De winnaars worden persoonlijk benaderd. Het prijzenpakket bestaat uit drie prijzen, die kort worden beschreven in deze actievoorwaarden. Een deelnemer kan maximaal één prijs winnen. Alle prijzen zijn persoonsgebonden. Hoeijmakers Groep zal geen verzoeken honoreren om prijzen te ruilen, over te dragen aan derden, in te wisselen voor geld, e.d. Bij weigering van een prijs zal deze opnieuw worden verloot.

Aansprakelijkheid

Hoeijmakers Groep, de door ons ingeschakelde personen en/of derden, zijn niet aansprakelijk voor enige schade die voortvloeit uit, of op enige andere wijze verband houdt met de actie en/of de door Hoeijmakers Groep ter beschikking gestelde prijzen. Ondanks de grootst mogelijke zorg die wij aan onze communicatie en de organisatie van de jubileumloterij besteden, is het mogelijk dat de verstrekte en/of weergegeven informatie onvolledig of onjuist is. Voor vragen over de actie kunt u contact opnemen met ons kantoor.

Prijzen

HOOFDPRIJS

Reischeque (vrij te besteden) ter waarde van € 1.000,00. 

TWEEDE PRIJS

Arresthuis VS ONE voor 2 personen conform gelijknamig 2-daags arrangement van Het Arresthuis te Roermond. Boekbaar t/m 31 december 2018. Alleen te boeken op dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag.

DERDE PRIJS

Shoptegoed Jansen-Noy ter waarde van € 250,00.

Maak uw keuze

Direct doen