Ga direct naar de hoofdinhoud van deze pagina.

Hypotheek

Een hypotheek afsluiten is de belangrijkste financiële beslissing in uw leven. Een goed hypotheekadvies kan u duizenden euro’s aan hypotheeklasten schelen en zorgt ervoor dat uw hypotheek gedurende de hele looptijd bij u blijft passen. Wij adviseren u zorgvuldig en overhaasten niets. Daarvoor is de hypotheek te belangrijk.

Onafhankelijk hypotheekadvies

Als u bij een bank aanklopt voor de financiering van uw woning, krijgt u een hypotheek van die betreffende bank. Maar bent u daarmee daadwerkelijk het beste af? Wij doen zaken met een breed scala aan geldverstrekkers. Dat betekent dat wij kunnen kiezen uit veel meer hypotheken dan die van een enkele bank. De kans is daardoor veel groter dat u de hypoheek krijgt die helemaal past bij uw wensen en mogelijkheden.

Goede voorwaarden met het oog op de toekomst

Een hypotheek met een lage rente is aantrekkelijk, daar gaan we zeker naar op zoek. Maar wij schenken minstens zoveel aandacht aan de voorwaarden. Want die bepalen de toekomstbestendigheid van uw hypotheek. Kunt u bijvoorbeeld uw hypotheek meeverhuizen als u een andere woning koopt en zijn er soepele regels voor boetevrij aflossen? Kunt u profiteren van een lagere hypotheekrente ook als u nog niet aan het einde van uw rentevaste periode bent? En welke mogelijkheden biedt uw hypotheek om een verbouwing te financieren?

Uw hypotheek in moeilijke tijden

U gaat met uw hypotheek een betalingsverplichting aan voor 30 jaar. Wij richten ons met het hypotheekadvies daarom op de lange termijn. Want hoe zorgt u ervoor dat u uw hypotheeklasten ook kunt betalen als u arbeidsongeschikt of werkloos wordt of als uw partner overlijdt? Ook bespreken we wat de invloed is van een (afgeloste) hypotheek op uw pensioen.

Ook uw woonverzekeringen komen aan bod in ons adviesgesprek. Zo zorgen we ervoor dat alle aspecten van prettig wonen goed geregeld zijn.

Uw adviseurs

Michel

Michel aan den Boom

Financieel Adviseur
077 - 358 67 29
Stuur Michel een bericht

Maak uw keuze

Direct doen